Fasaden av Jeka Maskins verksted

Skog og Trefelling

Er du ute etter ny motorsag? Da er du kommet til rett plass!

Her er Husqvarna sine bensindrevne motorsager

HUSQVARNA MOTORSAG 130

Dette er den perfekte sag for arbeid rundt huset og til vedhogst. Denne sagen er Husqvarna- navnet verdig da den er holdbar og driftsikker, samtidig som den er lett å starte og enkel å håndtere. Perfekt til vedkapping, beskjæring og vedhogst. Liten, men mektig – her får du mye for pengene.

HUSQVARNA MOTORSAG 135 II e-series

Robust, pålitelig og brukervennlig sag med stor skjærekapasitet for huseiere. Den perfekte hagemotorsagen for sporadiske oppgaver som vedkapping og felling av mindre trær. Lett å starte og håndtere, og takket være den sidemonterte kjedestrammeren kan du stramme kjedet raskt og enkelt.

HUSQVARNA MOTORSAG 435 II e-series

Andre generasjon av den lette og effektive allroundsagen, som er ideell for alle som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere. Starter lett også med langsomme drag, leveres med slankere sagkropp og tanklokk som vippes opp. Med X-Torq®-motor for lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivåer. Utstyrt med Smart Start®, drivstoffpumpe og auto-returstoppbryter for enklere oppstart. Verktøyfri kjedestramming.

HUSQVARNA MOTORSAG 445 II e-series

Andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for deg som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag i startsnor og har en slankere motorkropp. X-TORQ® motor betyr lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivå. Auto retur-stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synlig bensinnivå gjør sagen enklere å bruke. Utstyrt med Smart Start® og bensinpumpe som sikrer lett start, hver gang.

HUSQVARNA MOTORSAG 545 Mark II

Motorsag på 50 cc for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk.

HUSQVARNA MOTORSAG 550 XP® G MARK II Nå med inbyttekampanje!

Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima. Kampanje gjelder t.o.m 31. mars 2021

HUSQVARNA MOTORSAG 560 XP® G

Motorsag Husqvarna 560 XP® G er utviklet for profesjonelle skogbrukere og grunneiere. Sagen har en banebrytende utforming, og er full av nyskapende løsninger for effektivt og praktisk arbeid. Vår unike X-Torq®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima.å 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima.

HUSQVARNA MOTORSAG 562 Mark II

Husqvarna 562 XP® G har banebrytende design og er full av nyskapende løsninger for effektiv, praktisk drift med stort luftfilter og mulighet til å montere sverd på 28``. Vår unike X-Torq®-motorteknologi gir mer effekt der du trenger det, opptil 20 % lavere drivstofforbruk og 75 % lavere utslippsnivå. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kalde og fuktige værforhold. Sagen selges uten skjæreutstyr

HUSQVARNA MOTORSAG 572 XP® G MARK II

Med en vekt på bare 6,6 kg og en kraftig motor på 4,3kW har 572XP® et bedre effekt-til-vekt-forhold enn noen annen sag fra Husqvarna med tilsvarende volum, og 12 % høyer e avvirkningskapasitet enn tidligere tilsvarende modeller. Utmerket kjøling og kraftig filtrering gir topp holdbarhet og ytelse, mens smart design og enkel betjening holder produktiviteten høy, selv med lange sverd. Med AutoTune™, Air Injection™ og lite vibrasjon er denne sagen laget for å levere resultater hele dagen. Sagen selges uten skjæreutstyr

Vår sagkjedeolje er egnet for alle typer motorsager!

Meget effektivt klebemiddel garanterer økonomisk bruk. God korrosjonsbeskyttelse for alle blanke metallkomponenter. Moderne, høyytelses kjedeolje med spesielt klebemiddel. Optimal fullsmøring om sommeren og vinteren, også under vanskeligere bruksforhold og for saging av hardved. Tilsetningsstoffer for å forbedre smøringen garanterer ekstremt lite slitasje på kjetting og skinne. Ingen røykgenerering, selv ikke under tunge belastninger

Sagkjedeolje 100 cst, 1 l Mineral.

Sagkjedeolje 100 cst, 5 l Mineral.

Sagkjedeolje 100 cst, 20 l Mineral.

Våre leverandører

Vi er forhandler av Airrex, Aspen, Honda, Husqvarna, Cub Cadet, MTD, Kramp , Økonomideler, og Kärcher.
Rekvisita og redskap til landbruk, produkter til hus og hage, skogsutstyr, verktøy, hengere, bildeler, oljer, batteri og arbeidstøy finner du også hos oss.
Verktøy og utstyr fra Husqvarna
Oversiktsbilde av Jeka Maskins verksted