Fasaden av Jeka Maskins verksted

Sesongvarer

Våren nærmer seg, og sommeren kommer tett på!
Hos oss finner du alt du trenger for den kommende årstid; alt fra robot- og sitteklippere til trefelling og Tysse-tilhengere.

Sesongvarer

Våren nærmer seg, og sommeren kommer tett på!
Hos oss finner du alt du trenger for den kommende årstid; alt fra robot- og sitteklippere til trefelling og Tysse-tilhengere.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

En pioner på robotgressklippermarkedet! Drift på alle hjul kan enkelt håndtere hager på inntil 3500 m², unngå hindringer og takle røft terreng og hellinger på inntil 70 %. X-line-design med LED-frontlykter, gjenstandsregistrering og intuitiv samhandling med Automower® Access.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 310

Effektiv 4-hjuls robotklipper for større og mer komplekse gressområder. Passer for mellomstore områder opp til 1000 m² og kan også håndtere skråninger med en stigning på 40%. Smart teknologi styrer automatisk robotklipperen gjennom smale passasjer. Det intuitive menysystemet gir personlige innstillinger for når maskinen skal klippe.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315

Avansert 4-hjuls robotklipper for større og mer komplekse gressområder. Passer for mellomstore områder på opptil 1500 m² og kan også håndtere skråninger med en stigning på 40%. Smart teknologi tilpasser mengden klipping til gresens vekst, spotklipping på enkelte områder med høyt gress og klipperen kan lett styres gjennom smale passasjer.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315X

Husqvarna Automower® 315X klipper kompliserte plener opp til 1600m2, håndterer smale passasjer og bakker opptil 40%. Som medlem av vår premium X-line-serie, har den Automower® Connect med GPS-tyveri, GPS-assistert navigasjon og X-line design med LED-frontlykter, frontstøtfanger og spesialfargede hjulkapsler. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 420

Godt utstyrt robottklipper for effektiv klipping av utfordrende og større gressområder, opptil 2200 m². Kan håndtere bratte bakker med en helling på så mye som 45%. Smart teknologi tilpasser mengden klipping til gressets vekst, spotklipping på områder med høyt gress og styrer klipperen enkelt gjennom smale passasjer. Intuitive meny med stor, brukervennlig skjermen tillater personlige innstillinger.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X

Avansert modell i X-linjeserien fra verdensledende innen robotklipping. Smart nok til å klare utfordringene på store og komplekse plener - som flere smale passasjer, hindringer, tøft terreng og bakker opptil 45%. GPS-assistert navigasjon og en rekke funksjoner, inkludert Automower® Connect, gjør det til en smart måte å holde plenen din grønn, sunn og perfekt slipt. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X

Smart nok til å klare utfordringene til store og komplekse plener - som flere smale passasjer, hindringer, tøft terreng og bakker opptil 45%. GPS-assistert navigasjon og en rekke funksjoner, inkludert Automower® Connect, gjør det til en smart måte å holde plenen din grønn, sunn og perfekt klipt. Denne registrerer objekter på avstand, noe som muliggjør høyere klippehastighet og arealkapasitet. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll.

HUSQVARNA MOTORSAG 435 e-series

Andre generasjon av den lette og effektive allroundsagen, som er ideell for alle som trenger en motorsag som er eksepsjonelt lett å starte og manøvrere. Starter lett også med langsomme drag, leveres med slankere sagkropp og tanklokk som vippes opp. Med X-Torq®-motor for lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivåer. Utstyrt med Smart Start®, drivstoffpumpe og auto-returstoppbryter for enklere oppstart. Verktøyfri kjedestramming.

HUSQVARNA MOTORSAG 445 e-series

Andre generasjon av den kraftfulle all-roundsagen for deg som verdsetter profesjonelle kvaliteter i en motorsag. Starter lett også med langsomme drag i startsnor og har en slankere motorkropp. X-TORQ® motor betyr lavere drivstofforbruk og reduserte utslippsnivå. Auto retur-stoppknapp, verktøyløs kjedestramming og synlig bensinnivå gjør sagen enklere å bruke. Utstyrt med Smart Start® og bensinpumpe som sikrer lett start, hver gang.

HUSQVARNA MOTORSAG 550 XP® G MARK II

Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk. Oppvarmede håndtak gir økt komfort i kaldt og fuktig klima.

HUSQVARNA MOTORSAG 545 Mark II

Motorsag på 50 cc for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 112C5

Ekte Husqvarna Rider, med evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din. For små og medium plener. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Minimal svingradius og frontmontert klippeaggregat.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 112C

Ekte Husqvarna Rider, med evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din. For små og medium plener. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Leddstyring sørger for raskt manøvrering og en minimal svingradius. Frontmontert klippeaggregat gir deg en god oversikt over klippingen av området.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 213C

Effektiv Rider med 94 cm Combi klippeaggregat, som gir førsteklasses BioClip®) og bakutkast. Egnet for villa- og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, god manøvreringsevne og komfortabel kjøring. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening, ypperlig klippetilgang og god oversikt over arbeidsområdet. Pedalstyrt, hydrostatisk utveksling, lett tilgjengelige kontroller og automatisk innkobling av knivene gjør klippingen til en fornøyelse. Klippeaggregatet vippes lett opp i serviceposisjon for enkel rengjøring etter klipping. Takket være tilbehør som snøskjær, tilhenger, moserive og spreder, kan den brukes til hagearbeid hele året.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 316TsX AWD

Kompakt, svært kapabel og fleksibel rider med servostyring og kraftfull V2-motor. Du kan velge mellom en rekke klippeaggregater som alle har BioClip® (finfordeling) og utkast bak. Den er utstyrt med ekstra effektivitet, en intuitiv skjerm, doble frontlykter og Bluetooth-tilkobling som gjør at du enkelt kan overvåke rideren din via Husqvarna Connect-appen.

HONDA BÆRBART AGREGAT EU 10i

Bærbart aggregat - perfekt for hytte og fritid. Moderne, kapslet design, lav vekt og meget lavt lydnivå. Inverter og Eco throttle, ladestrøm for 12 V batterier. To like aggregater i EU-serien kan parallellkobles for dobbel effekt. Honda EU aggregater utgjør eliten av kompakte, mobile strømaggregater, og er lette og ekstremt stillegående. Inverter regulering gir strøm av meget stabil og høy kvalitet.

HONDA BÆRBART AGREGAT EU 22i

Verdens mest solgte fritidsaggregat (EU 20i) i oppgradert versjon! Inverterteknologi gir strømkvalitet i særklasse, bedre enn i stikkontakten hjemme. Stort bruksområde; proff, industri, camping, hytte og fritid. Kan benyttes til alt av elektrisk utstyr, håndverktøy, data og elektronikk. Meget lavt drivstofforbruk og støynivå. To EU 22i kan parallellkobles for dobbel effekt. Kan også parallell kjøres mot EU 20i.

HØYTRYKKSVASKER KÄRCHER HDS 10/20-4 M

Effektiv og brukervennlig høytrykksvasker. Den kraftigste i mellomklassen. Velegnet for kommunal og offentlig sektor, landbruk, industri, bygg- og anlegg m.m. (veil. pris: 39.400,- eks mva)

HØYTRYKKSVASKER KÄRCHER HDS 7/16 C

Kompakt 3-fas høytrykksvasker med bl.a. 2-polet luftavkjølt elektromotor, Eco-modus, og ergonomisk høytrykkspistol med softgrip og servobetjening for regulering av vannmengde og trykk. (veil. pris: 28.730,- eks mva)

HØYTRYKKSVASKER KÄRCHER HDS 5/13 UX

Kompakt og effektiv 1-fas høytrykksvasker, med svært brukervennlig og praktisk design som er enkel å transportere. 500 l/t, 125 bar, 15 m slange. Med slangetrommel. (veil. pris: 20.090,- eks mva)

HØYTRYKKSVASKER KÄRCHER HD 5/15 CX

Høytrykksvaskeren HD 5/15 CX Plus er en robust, brukervennlig og effektiv kaldtvannsvasker for daglig profesjonell bruk. Med slangetrommel, 15 m slange og rotojet-dyse. (veil. pris: 9.355,- eks mva)

Bestill befaring: 

Våre leverandører

Vi er forhandler av Tysse, Honda, Husqvarna, Jonsered, Cub Cadet, Kärcher og olje fra Castrol, BP og Total.

 

Rekvisita og redskap til landbruk, produkter til hus og hage, skogsutstyr, verktøy, batteri og arbeidstøy finner du også hos oss.
Verktøy og utstyr fra Husqvarna
Oversiktsbilde av Jeka Maskins verksted