Fasaden av Jeka Maskins verksted

Ridere fra Husqvarna

Våren nærmer seg, og sommeren kommer tett på!
Hos oss finner du både; Sitte, dytte, gå-etter, eller “sitte på terrassen” gressklippere.
Vi skaffer maskiner fra Honda, Husqvarna, Klippo,  MTD, Cub cadet og mange flere.
Deler skaffer vi til alle slags maskiner.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis du skulle trenge hjelp til å velge, våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gressklipperen til ditt behov!

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 112C5

Ekte Husqvarna Rider, med evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din. For små og medium plener. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Minimal svingradius og frontmontert klippeaggregat.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 112C

Ekte Husqvarna Rider, med evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din. For små og medium plener. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Leddstyring sørger for raskt manøvrering og en minimal svingradius. Frontmontert klippeaggregat gir deg en god oversikt over klippingen av området.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 213C

Effektiv Rider med 94 cm Combi klippeaggregat, som gir førsteklasses BioClip®) og bakutkast. Egnet for villa- og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, god manøvreringsevne og komfortabel kjøring. Leddstyringen og det frontmonterte klippeaggregatet sikrer enkel betjening, ypperlig klippetilgang og god oversikt over arbeidsområdet. Pedalstyrt, hydrostatisk utveksling, lett tilgjengelige kontroller og automatisk innkobling av knivene gjør klippingen til en fornøyelse. Klippeaggregatet vippes lett opp i serviceposisjon for enkel rengjøring etter klipping. Takket være tilbehør som snøskjær, tilhenger, moserive og spreder, kan den brukes til hagearbeid hele året.

HUSQVARNA SITTEGRESSKLIPPER R 316TsX AWD

Kompakt, svært kapabel og fleksibel rider med servostyring og kraftfull V2-motor. Du kan velge mellom en rekke klippeaggregater som alle har BioClip® (finfordeling) og utkast bak. Den er utstyrt med ekstra effektivitet, en intuitiv skjerm, doble frontlykter og Bluetooth-tilkobling som gjør at du enkelt kan overvåke rideren din via Husqvarna Connect-appen.

Våre leverandører

Vi er forhandler av Tysse, Honda, Husqvarna, Jonsered, Cub Cadet, Kärcher og olje fra Castrol, BP og Total.

 

Rekvisita og redskap til landbruk, produkter til hus og hage, skogsutstyr, verktøy, batteri og arbeidstøy finner du også hos oss.
Verktøy og utstyr fra Husqvarna
Oversiktsbilde av Jeka Maskins verksted